• Kategorie
  • Parametry
  • Twarz

Hydrolat Z oczaru to NAJSILNIEJSZY antyoksydant wśród hydolatów idealny do cery skłonnej do zaczerwienień, z trądzikiem różowatym oraz naczynkowej...
Wysyłka w ciągu do 3 dni
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg.
24.66
Woda roślinna pozyskiwana z żywicy kadzidłowca (hydrolat z kadzidłowca) jest produktem uniwersalnym o wyjątkowym, orientalnym zapachu.
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
29.22
Woda roślinna pozyskiwana z żywicy kadzidłowca (hydrolat z kadzidłowca) jest produktem uniwersalnym o wyjątkowym, orientalnym zapachu...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
19.47
Woda roślinna pozyskiwana z kwiatów kocanki włoskiej (hydrolat z kocanki) jest produktem o uniwersalnym zastosowaniu...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
29.22
Woda roślinna pozyskiwana z kwiatów kocanki włoskiej (hydrolat z kocanki) jest produktem o uniwersalnym zastosowaniu...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
19.47
Skwalan Mohani Natural SPA to stuprocentowo naturalny, czysty olejek otrzymywany z oliwy z oliwek. Stanowi nasyconą, stabilną formę skwalenu, będącego naturalnym składnikiem ochronnej warstwy lipidowej naskórka i odpowiedzialnego za utrzymanie skóry w dobrej kondycji..
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
23.80
Naturalny, rafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z nasion pistacji. Bogaty w kwas oleinowy i linolowy, a także niezbędne aminokwasy i minerały, karoten oraz witaminy B1 i E, doskonale pielęgnuje skórę i służy jako filtr przeciwsłoneczny...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
12.10
Przeznaczony jest dla skóry wrażliwej, suchej, dojrzałej, trądzikowej...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
26.41
Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z orzechów rośliny Sacha Inchi rosnącej w Peru...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
27.51
Olej z krokosza bawarskiego to olej do skóry tłustej i trądzikowej...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
13.54
Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa marula pochodzących z dzikich upraw...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
35.20
Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion drzewa miodli indyjskiej stosowany w wielu preparatach ajurwedy...
Wysyłka w ciągu do 7 dni roboczych
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg.
12.10